A 2017-es Zöld Civil Országos Találkozón ismét lesz lehetőség delegáltakat választani különböző testületekbe. Az alábbi űrlap kitöltésével az OT előtt is meg lehet tenni a delegáltak jelölését. A választás gördülékenyebb lebonyolítása érdekében kérjük ezt minél hamarabb, és itt az online rendszerben tegye meg mindenki. A delegáltakat fogadó testületek teljes listája itt is megtalálható.

Jelölés határideje: A Delegáltak jelölését 2017. május 20. (szombat) 11 óráig lehet megtenni az online felületen vagy az OT információs pultjánál, mindkét esetben mellékelve a jelölt elfogadó nyilatkozatát.

A folyamatról: A delegálti listát a Koordinációs Tanács által megválasztott Mandátumvizsgáló és Delegált Jelölő Bizottság az OT információs pultjánál függeszti ki közszemlére május 20. 13 órakor. Az OT résztvevői 14 óráig tehetnek észrevételeket. Az észrevételek Bizottság általi el nem fogadása esetén az észrevételt tevő a május 20-án 14 órakor kezdődő plenáris ülése végén, 15.30-kor az Országos Találkozóhoz fordulhat felülbírálatért.

A delegáltakról való szavazás elektronikus úton történik május 20. szombat 17-21 óra között. Az OT résztvevők aláírás ellenében az információs pultnál kapják meg a szavazást lehetővé tevő egyéni kódot. Szavazni az Ifjúsági Szálló épületében kihelyezett tableteken vagy saját eszközön lehetséges.

A jelölt elfogadó nyilatkozatára nincs kötelező minta, az SZMSZ tartalmi kötelezettségeket határoz meg. Segítségképpen itt található egy minta.

Online jelölő űrlap:

A jelölés lezárult.