Ismerj meg minket!


Kedves látogató!

Az egymással együttműködő környezet- és természetvédő civil szervezetek közös honlapján jársz. Az együttműködésben több száz szervezet és magánszemély vesz részt, ezen a honlapon és az alább ismertetett lehetőségeken keresztül magad is csatlakozhatsz a közösséghez.

Honlapunkon kétféleképpen regisztrálhatsz: szervezetként (csoportként) híreket jelentethetsz meg nálunk és így automatikusan facebook oldalunkon is, továbbá feltöltheted magatokról szervezeti ismertetőtöket és aktuális eseményeiteket az eseménynaptárba. Magánszemélyként regisztrálva pedig írhatsz blogot és hozzászólhatsz a mások által közzétett hírhez, eseményhez, blogbejegyzéshez.

Kérünk, lájkold ZöldCivil facebook oldalunkat, légy tagja a ZöldCivil facebook csoportnak, és iratkozz fel heti egyszeri hírlevelünkre!

Az együttműködő zöld civil szervezetek által már sok éve használt levelező listák továbbra is üzemelnek, nyitottak, így a Tájékoztató és a Fórum levelező listáinknak is részese lehetsz!

Kérünk, mielőtt aktívan használni kezded a ZöldCivil online felületeket, ismerd meg a Felhasználói szabályzatot, ha pedig bármiben elakadsz, akkor Útmutatónkat ajánljuk számodra.

Jó böngészést és aktív ZöldCivil részvételt kívánunk a mindennapokban!