Facebook oldalunk és csoportunk


ZöldCivil facebook oldal: A honlapunkon megjelenő szervezeti és közösségi hírek automatikusan posztolódnak facebook oldalunkon (érdemes ezért a szervezeteknek és csoportoknak a honlapon regisztrálni és közzétenni hírt). Az oldalon megjelenő tartalmakhoz hozzászólhatsz, és írhatsz az oldal idővonalára bejegyzést is. Kérünk, lájkold facebook oldalunkat (a Tetszik/Like gombot legördítve be tudod állítani, hogy értesítést kapj az oldal bejegyzéseiről, és külön, hogy hírfolyamodban első helyen jelenjen meg az oldal bejegyzése)!


ZöldCivil facebook csoport: A csoport nyílt beállítású, a csoport tagja, olvasója, bejegyzést közlője és hozzászólója is lehetsz. A közzétett tartalmak utólagos Szerkesztői ellenőrzésen esnek át, egy csoporttag naponta legfeljebb egy önálló bejegyzést (posztot) tehet közzé. Légy tagja a csoportnak (az Értesítések/Notifications gombbal tudod beállítani, hogy minden posztról kapj értesítést)!


Felhasználói szabályzat Adminisztrátorok Szerkesztők

Iratkozz fel heti egyszeri  hírlevelünkre is, hogy a ZöldCivil hírek e-mailben is eljussanak hozzád, valamint légy levelező listáink tagja és használd aktívan honlapunkat hír, blog, esemény, szervezetismertető feltöltésére és megosztására!