Képzésünkön résztvevők bepillantást nyerhetnek a hazai társadalmi vállalkozások működésébe. Megnézzük, hogy a klasszikus civil szervezeti működést hogyan lehet átalakítani társadalmi vállalkozássá. Megismerkedünk a Canvas üzleti modell készítéssel: ez lehetővé teszi számunkra, hogy úgy érjünk el a környezet- és természetvédelem terén sikereket, hogy közben nem vagyunk kiszolgáltatva a pályázati rendszerek forrásainak, hanem saját lábra tudunk állni.

 


MEGHÍVÓ
az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért szervezésében az

IRÁNY A SIKERES ZÖLD CIVIL, TÁRSADALMI, KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁSOK FELÉ
című képzésre és műhelymunkára

A világon egyre több olyan kezdeményezés van, ami gyökeresen új módon igyekszik megközelíteni a környezeti és társadalmi problémákat. Mi lehet a közös elem ezekben? És hogyan működhetnek? Ha a világ szegényebbik felében működnek ezek a modellek, akkor lehetséges, hogy nálunk is életképesek?

A képzésen résztvevők bepillantást nyerhetnek a hazai társadalmi vállalkozások működésébe. Megnézzük, hogy a klasszikus civil szervezeti működést hogyan lehet átalakítani társadalmi vállalkozássá. Megismerkedünk a Canvas üzleti modell készítéssel: Ez lehetővé teszi számunkra azt, hogy úgy érjünk el a környezet- és természetvédelem terén sikereket, hogy közben nem vagyunk kiszolgáltatva a pályázati rendszerek forrásainak, hanem saját lábra tudunk állni.

Ha szeretnéd új, áttekinthető alapokra helyezni a szervezeted működését, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy mik az új irányok a társadalmi kezdeményezések terén, akkor szeretettel látunk a képzésen!
További információ a képzéshez: http://www.tff.hu/doksik/tars_vall_reszletes.pdf

A találkozó ideje: 2016. április 1. (péntek) 10 – 16 óra között
Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21. (a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

A képzést Vágvölgyi Gusztáv és Zalatnay László, az Inspi-ráció Egyesület trénerei tartják. Mindketten kutatják a hazai társadalmi vállalkozásokat, és maguk is aktív szereplői jó néhány ilyen kezdeményezésnek.

Vidéki résztvevőknek 100 km távolság felett útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani.
Jelentkezésedet (név, szervezet, telefonszám) a horvath.kinga@tff.hu e-mail címre kérjük küldeni.

A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.
Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/

 


fitakata_projektlogo_felirattal

fitakata_levelp

Tff