Kedves  Mindenki!

A Zöld Civil Együttműködés Koordinációs Tanácsának 2022.02.16-án megtartott ülése nyomán elindul az a folyamat, amelyben a  Zöld Civil Együttműködés szervezeti és működési szabályzatának módosítását tervezzük leginkább két területen:
– Delegáltak – A delegáltak kiválasztását szeretnénk úgy fejleszteni, hogy a folyamatba az eddiginél több szervezet, az eddiginél egyszerűbben kapcsolódhasson be;
– Kommunikáció – Szeretnénk az együttműködésünk ismertségét, láthatóságát növelni a kommunikációnk elemeinek fejlesztésével.

A folyamat első lépéseként a KT elektronikus szavazáson választja ki a szervezeti és működési szabályzat módosításáért felelős 3 fős munkacsoport tagjait, melybe a KT ülésén Fidrich Róbert, Lajtmann Csaba és Lukács Attila kapott jelölést, akik azt elfogadták.

A munkacsoportba további jelöléseket a KT elnökségének címén – kt  [kukac] zoldcivil [pont] hu – lehet beküldeni 2022. február 21. hétfő 9:00 óráig.

A folyamat következő szakaszában a megválasztott munkacsoport meghirdeti a szabályzat módosítására vonatkozó javaslat készítés pontos ütemezését, ami után első körben 30 napon belül elkészíti szövegszerű javaslatát a szabályzat módosítására és fogadja az együttműködés tagjainak javaslatait. Mindezek után a beérkezett javaslatokat együttesen újabb 30 napra a széles közösség elé tárja véleményezésre.

A tervezett módosítások elfogadása a Zöld Civil OT-én történik meg, várhatóan 2022. június végén.

Üdvözlettel:
Lajtmann Csaba
KT elnök