A Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Együttműködésének soron következő Koordinációs Tanács ülése 2019. március 29. (péntek) – 10:00-13:00, Károli Gáspár Református Egyetem. Részletek a meghívóban.


 

M e g h í v ó

Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Együttműködésének

Koordinációs Tanács ülése

Időpont: 2019. március 29. (péntek) – 10:00-13:00

Helyszín:

Károli Gáspár Református Egyetem

Egyház és Társadalom Kutatóintézet Ökogyülekezeti Műhely irodája (Bp. XIV. kerület Abonyi u. 21.)

Tervezett napirend:

Határozatképesség megállapítása, emlékeztető készítő és hitelesítők megválasztása, a tervezett napirend elfogadása és részletes megvitatásuk.

1. Évközi delegált választás (előterjesztő: Lukács Attila)

1 fő delegálása a Tiszai Részvízgyűjtő Vízgazdálkodási Tanácsba (Szolnok)

2. A 2019. évi Zöld Civil Országos Találkozó (előterjesztő: témafelelősök)

Előrehaladás áttekintése és a következő feladatok meghatározása a közösségi alapon szerveződő 2019-es találkozóra vonatkozóan.

Kérjük, hogy mindenki, aki vállalt feladatot, készüljön egy rövid beszámolóval, illetve jelezze, ha döntés/vélemény szükséges a KT részéről.

3. Egyebek

A következő KT ülés időrendi ütemezése (előterjesztő: Sipos Katalin)

Az ülés nyitott, a Koordinációs Tanács tagjain túl számítunk a Zöld Civil Együttműködés bármely tagjának és az Országos Találkozón megválasztott delegáltak részvételére is (számukra szívesen lehetőséget biztosítunk munkájukkal kapcsolatos tájékoztatásra és kérdéseikkel kapcsolatos tanácskozásra is) Aki tervezi a részvételt, jelezze legyen szíves előzetesen rövid e-mailben a kt [ kukac ] zoldcivil [ pont ] hu email címen.

A KT tagokat kérjük, hogy akadályoztatásuk esetén legyenek szívesek helyettesítőről gondoskodni, hogy szavazatképesek legyünk.