A Tisza Részvízgyűjtő Vízgazdálkodási Tanácsba (TRTV) szükséges választanunk egy új zöld civil delegáltat. A jelentkezéseket 2019.03.10-ig (vasárnapig) várjuk. Részletek alább.

Kedves környezetvédő társak!

A Tisza Részvízgyűjtő Vízgazdálkodási Tanácsba (TRTV) szükséges választanunk egy új zöld civil delegáltat a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság felkérése alapján (lemondás, és a WWF közvetlen felkérése miatt, amellyel kapcsolatos jelölési lehetőséget átadja a mozgalom számára). Ezúton is köszönjük Bogyó Dávid (WWF) eddigi munkáját a testületben.

A jelentkezéseket a “kt [ kukac ] zoldcivil [ pont ] hu” címre az elfogadó nyilatkozat (https://goo.gl/vM1EGX) kitöltött, saját email címről történő megküldésével várjuk 2019.03.10-ig (vasárnapig).

A Bizottságban jelenlegi tagjaink, akik mellé keresünk egy tagot: Balogh Péter, Egri Sándor.

A felkérő fél határideje (2019.03.14.) miatt a delegáltat a Koordinációs Tanács elnöksége a KT-val egyeztetve ideiglenes jelleggel választja meg (2019.03.11-12), a KT soron következő ülése (2019.03.29.) a delegáltat az idei Országos Találkozóig (2019.05.31-06.01., Budapest) megerősítheti. Az OT két évre választhatja meg a delegáltat.

Más szakmai testületekben betöltetlen helyek megismerhetők ebben a táblázatban: https://goo.gl/ihdwGH

A delegálti tevékenységekkel és választással kapcsolatos részletek megismerhetők a Zöld Civil Együttműködés SZMSZ 4.§-ból, valamint a Koordinációs Tanács ügyrendjéből (http://zoldcivil.hu/magunkrol/adattar/szabalyzatok/).

Üdvözlettel: 
Lukács Attila
Zöld Civil Együttműködés
Koordinációs Tanács
alelnök