Kedves Zöld Civilek! A Koordinációs Tanács következő ülése 2018.06.20-án 10:00 órai kezdéssel kerül megtartásra a WWF-ben (1141 Budapest, Álmos vezér útja 69/A). Ezúton is köszönjük a helyszín biztosítását a WWF Magyarország-nak.

Az ülés nyitott, várunk Benneteket, kollégáitokat, tanácsadóitokat, szakmabeli érdeklődőket. Aki jönni tervez, kérem, egy rövid emailben jelezze felém.

Az ülésre bárki javasolhat napirendi pontot (aktuális zöld ügyek, delegálti beszámolók stb.), kérem, ezt emailben küldjétek meg a KT nyílt email címére (kt [ kukac ] zoldcivil [ pont ] hu) 2018.06.11-ig. A tervezett napirendet az ülés előtt kb. 7 nappal fogom előzetesen közzétenni.

Az ülésen évközi delegált választást is tartunk, lehet jelentkezni a szakmai testületekben betöltetlen helyekre: https://goo.gl/nZbM1T. Felhívjuk figyelmeteket, hogy nyitott még a 2019-es Országos Találkozó szervezésére is a lehetőség (az OT nem választott jövő évre szervezőt, így a KT lehetősége a választás). A működő delegáltak számára szívesen biztosítunk lehetőséget munkájukkal kapcsolatos tájékoztatásra és kérdéseikkel kapcsolatos tanácskozásra is az ülésen.

Üdvözlettel:
Lukács Attila
Zöld Civil Együttműködés
Koordinációs Tanács
elnök
—————–

skype: lukacsa
telefon: +3 6 2 0 3 4 2 3 8 3 9
e-mail: lukacsa [ kukac ] zpok [ pont ] hu