A Zöld Civil Koordinációs Tanács következő ülése 2017.11.30-án, a Greenpeace földszinti termében lesz megtartva. Az ülés nyitott, várjuk a szakmai civil érdeklődőket, napirendi pontot szintén bárki javasolhat. Az ülésen évközi delegált választást is tartunk, és szívesen vesszük a működő delegáltak beszámolóit is.


 

Kedves Zöld Civilek!

A Koordinációs Tanács következő ülése 2017.11.30-án 10:00 órai kezdéssel kerül megtartásra a Greenpeace Magyarország Egyesület földszinti termében (1143 Budapest, Zászlós utca 54.). Ezúton is köszönjük a helyszín biztosítását Schmidt Hajninak és a Greenpeace-nek.

Az ülés nyitott, várunk Benneteket, kollégáitokat, tanácsadóitokat, szakmabeli érdeklődőket. Aki jönni tervez, kérem, rövid emailben jelezze számomra.

Az ülésre bárki javasolhat napirendi pontot (aktuális zöld ügyek, delegálti beszámolók stb.), kérem, ezt emailben küldjétek meg a KT nyílt email címére (kt [ kukac] zoldcivil.hu) november 22. (szerda) délig. A tervezett napirendet az ülés előtt kb. 7 nappal fogom előzetesen közzétenni.

Az ülésen évközi delegált választást is tartunk, a választással kapcsolatban jelentkezünk még részletekkel. A szakmai testületekben betöltetlen helyek megismerhetők ebben a táblázatban: https://goo.gl/U7JwZP. Felhívjuk figyelmeteket, hogy nyitott még a 2019-es Országos Találkozó szervezésére is a lehetőség. A delegáltak számára szívesen biztosítunk lehetőséget munkájukkal kapcsolatos tájékoztatásra és kérdéseikkel kapcsolatos tanácskozásra is az ülésen.

Üdvözlettel:
Lukács Attila
Zöld Civil Együttműködés
Koordinációs Tanács
elnök
—————–
skype: lukacsa
telefon: +36203423839
e-mail: lukacsa [ kukac ] zpok.hu