Kedves Zöld Civilek! A Koordinációs Tanács júniusi ülésén megválasztott új elnökként, megköszönöm Éger Ákosnak elnökként, valamint Visnyovszky Ágotának és Dobos Balázsnak alelnökökként végzett munkáját az előző ciklus folyamán. A magam részéről köszönöm a megválasztás során kapott bizalmat, igyekszem eleget tenni a követelményeknek, vinni előre a KT ügyét. Másrészt köszönöm Horváth Kingának és Schmidt Hajnalkának, hogy elvállalták az alelnökséget. 


A KT elnökség kapcsán elsősorban folytatni szeretném az elődök által járt utat, azaz hogy a KT működése biztosított legyen a rendszeresen, szavazatképesen összeálló ülések által. Másodsorban, mivel most nincs projektem és így a megszokottól több időm van, néhány pluszt tervezek:

  • Örülnék, ha minél több nem KT tag, adott esetben új résztvevők is meglátogatnák az üléseket, a meghívókat ezért tervezem online felületeinken rendszeresen közzé tenni. Biztatlak benneteket is, hogy gyertek el egy-egy ülésre, valamint hívogassátok el kollégáitokat, tanácsadóitokat, szakmabeli barátaitokat. Az ülések mindig nyitottak.
  • Ha van olyan rendezvényetek, amin a Zöld Civil Együttműködés Koordonációs Tanácsát érdemes lenne képviselni, szívesen veszem ha hívtok, és időm függvényében igyekszem eleget tenni a meghívásnak. Fontosnak tartanám, hogy a KT-t jobban megismertessük és népszerűsítsük, kérlek benneteket, gondoljatok erre a lehetőségre munkatársaitok, tagságotok, külsősök számára szóló eseményeitek szervezése során.
  • Az elmúlt időszakban többször megvalósult, KT ülés + Zöld fórum kombó szervezését viszont nem tudom majd önmagamban vállalni, de mivel szerintem sikeresek voltak, biztatlak Benneteket, hogy legyenek rendezvények, fórumok mintegy rászervezve a KT ülésekre, hiszen ezekben az időpontokban amúgy is összejön 15-20 zöld ember. Ami segítség ezen a téren szükséges, igyekszem megadni hozzá magam is.
  • A KT elnökségtől függetlenül tervezek az elmúlt időszakhoz képest többlet energiákat fektetni a ZöldCivil online felületekbe; részt venni zöldcivil stratégiázásban, ami kifuthat 2019-es szmsz módosításban; megvalósítani a tavaly megígért, zöldcivil fejlesztéseket szolgáló projektek eredményeit felhasználó útkereső beszélgetéseket. Mindezt azért írom, mivel az ezekben kifejtett aktivitás nem, vagy nem feltétlenül kapcsolódik majd az elnöki szerepkörhöz.

Ha levelemhez van kérdés, hozzászólás, szívesen veszem (a fórum levelező listára vagy magánban címezve). Másrészt kérnélek Benneteket, hogy amikor és amivel tudjátok, segítsétek majd a munkát, a Koordinációs Tanács tevékenységeit.

Üdvözlettel:
Lukács Attila
Zöld Civil Együttműködés
Koordinációs Tanács
elnök
—————–
skype: lukacsa
telefon: +36203423839
Email: lukacsa[kukac]zpok.hu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KT nyílt email cím: kt[kukac]zoldcivil.hu
Bővebb infó a Zöld Civil Együttműködés Koordinációs Tanácsáról itt.