A 2016-os Zöld Civil Országos Találkozón ismét lesz lehetőség delegáltakat választani különböző testületekbe. Az alábbi űrlap kitöltésével az OT előtt is meg lehet tenni a delegáltak jelölését. A választás gördülékenyebb lebonyolítása érdekében kérjük ezt minél hamarabb, és itt az online rendszerben tegye meg mindenki. A delegáltakat fogadó testületek teljes listája itt is megtalálható.

Jelölés határideje: A Delegáltak jelölését 2016. április 30. (szombat) 11 óráig lehet megtenni az online felületen vagy az OT információs pultjánál, mindkét esetben mellékelve a jelölt elfogadó nyilatkozatát.

A folyamatról: A delegálti listát a Koordinációs Tanács által megválasztott Mandátumvizsgáló és Delegált Jelölő Bizottság az OT információs pultjánál függeszti ki közszemlére április 30. 13 órakor. Az OT résztvevői 14 óráig tehetnek észrevételeket. Az észrevételek bizottság általi el nem fogadása esetén az észrevételt tevő a 15 órakor kezdődő plenáris ülése kezdetén az Országos Találkozóhoz fordulhat felülbírálatért.

A delegáltakról való szavazás elektronikus úton történik április 30. szombat 17-21 óra között. Az OT résztvevők aláírás ellenében az információs pultnál kapják meg a szavazást lehetővé tevő egyéni kódot. Szavazni a Művelődési Ház számítógépein vagy saját számítógépen lehetséges.

A jelölt elfogadó nyilatkozatára nincs kötelező minta, az SZMSZ tartalmi kötelezettségeket határoz meg. Segítségképpen itt található egy minta.

Az online jelölés lezárult.


Beérkezett jelölések: