2016. április 8-a éjfélkor sikeresen zárult az Egy jó ügy fiatalos pályázatsorozat. Hetvennyolc pályázótól, több, mint kétszázhetven pályamű érkezett be hozzánk. A csodálatos pályaművek a héten zsűri elé kerültek, és ezen a hétvégén ki is derülnek a kategória győztesei!

Land art fotópályázatunk keretében 53 pályázó több mint 240 fényképet küldött be számunkra. A szép és kreatív képekből tizenháromból naptár készül majd, emellett a képeket megmutatjuk a nagyközönségnek is.
Videó pályázatunkra 14 videó érkezett be. A beküldők között akad egyéni induló, de csapatok is küldtek be számunkra pályaműveket. A legjobb videó készítőjének díja egy tablet.
Cikkíró pályázatunk végül 8 beküldött pályaművel zárult, közülük fog kikerülni egy új e-book olvasó tulajdonos.
Gerillakertészek is küldtek be hozzánk pályázati anyagot. 4 terület rendbetételének híre jutott el hozzánk, és a legjobb csapat megkaphatja a Gerillakertész vándordíjat!
Pályázatíró pályázatunkra is érkeztek be művek, melyek nyereménye a pályázat megvalósításának támogatása lesz.

Névtelen 2-01A pályázatok egyedi nyereményén kívül, a győztesek vagy a győztes csapatok képviselői meghívást kapnak a 2016-os Zöld Civil Országos Találkozóra április 29 és május 1 között Őriszentpéterre.

Zsűri:
– Bozóki Viktória (szervező)
– Tokár Róbert (szervező)
– Videópályázat: Csáki Szilárd (fotós, hegyalja.info szerkesztő)
– Gerillakertész: Tömöri László (tanár, környezetvédő, gerillakertész)
– Cikkíró: Vaskó Ilona (tanár, blogger)

NYERTESEINK!

A VIDEÓ PÁLYÁZAT NYERTESE: Szabó Gergő és csapata – VIDEÓ

A GERILLAKERTÉSZ PÁLYÁZAT NYERTESEIllés Letícia és csapata

A CIKKÍRÓ PÁLYÁZAT NYERTESE: Pusztai Éva

A FOTÓPÁLYÁZATON NAPTÁRNAK KIVÁLASZTOTT KÉPEK ALKOTÓI:
Ádám Adrienn, Ásztai József, Bertalan Betti, Blaschek Krisztián, Bodó Sarolta, Herczeg Ákos, Illés Emma, Magyar Boglárka, Pálfi Zsuzsanna, Sinka Ádám, Tóth Timon
Tóth Viktória

A cikk a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg. Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/

ncta_logosor