Civil környezet- és természetvédőként is hasznos a modern internet lehetőségeinek ismerete és hatékony használata. Gyertek el ingyenes képzésünkre, szerezzetek minél több tudást ezen a téren is: online kampányok tervezése, weboldalak és az online marketing kapcsolata, Facebook kommunikáció és hirdetések, Google marketing eszközök (AdWords, AdGrants, Google Nonprofit csomagok), e-mail direkt marketing, YouTube, mint online marketing eszköz.


A képzést online kommunikációval és marketinggel foglalkozó cégek, a Doppio Creative és az MTT Media fogja tartani. Részletes tematika megtekinthető: https://goo.gl/vJb8VI. A képzés több témakört érintően, sok hasznos szempontot felvillantó módon, átfogó képet kíván nyújtani az online kommunikáció és marketing egyes részeiről. Mivel gyakorlati foglalkozás nem lesz, és az előadók számtalan hasznavehető információt fognak említeni, a jegyzetelés ajánlott.

Előzetes regisztráció szükséges: http://goo.gl/forms/gUfuoD4slS

Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 10 – 17 óra
A pontos kezdés érdekében kérjük a korábbi érkezést.
A képzés során ellátást nem biztosítunk, szünetet 13.00-14.00 óra között tartunk. A képzésnek otthont adó épület nyílt éttermében mérsekelt áron lehet igény esetén önállóan menüebédet fogyasztani.

Helyszín: Vendel Irodaház, 1096 Budapest, Vendel u. 11.
Google street view: https://goo.gl/grHEgc (a 3-as Metró Klinikák megállójától 5 perc séta).

Vidéki résztvevőknek 100 km távolság felett útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani
max. 50%-ig, az igénylést benyújtók létszámának függvényében és a rendelkezésre álló források kimerüléséig.

További infók kérhetők, közölhetők szükség esetén:
Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért
horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830

A képzést az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért szervezi.
A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.
Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/


fitakata_projektlogo_felirattal

fitakata_levelp

Tff