Műhelymunkánk célja, hogy közösen összeszedjük, milyen módszerekkel, megközelítésekkel tudnak hatékonyan környezeti érdeket érvényesíteni a zöld civil szervezetek ma Magyarországon. Ehhez a képzési nap délelőttjén segítségül hívunk néhány olyan civil szervezetet, amelyek a közelmúltban értek el sikereket. Délután lehetőséget adunk a résztvevőknek, hogy a közeljövőben tervezett érdekérvényesítési kampányterveiket a közösség elé vigyék és közösen fejlesszünk sikeres kampányterveket.


MEGHÍVÓ

az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért fórumára, a

SIKERES CIVIL ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉSI KAMPÁNYOK MA MAGYARORSZÁGON

című műhelytalálkozóra

A zöld civil szervezetek egyik alaptevékenysége, missziója a környezeti érdekekért való érdekérvényesítés. Helyi, regionális, országos, sőt néha globális szinten küzdünk a természet védelméért, az emberek egészségéért, a jövő generációk lehetőségeiért. Az elmúlt években sok szervezet zavarodott meg, ráébredve arra, hogy a régebben használt érdekérvényesítési módszereink nem működnek a jelenlegi társadalmi, gazdasági viszonyaink között.

A műhelymunkánk célja, hogy közösen összeszedjük, milyen módszerekkel, megközelítésekkel tudnak hatékonyan környezeti érdeket érvényesíteni a zöld civil szervezetek ma Magyarországon. Ehhez a képzési nap délelőttjén segítségül hívunk néhány olyan civil szervezetet, amelyek a közelmúltban értek el sikereket. Délután lehetőséget adunk a résztvevőknek, hogy a közeljövőben tervezett érdekérvényesítési kampányterveiket a közösség elé vigyék és közösen fejlesszünk sikeres kampányterveket.

A jelentkezésnél jelezd, ha hozol egy ilyen kampánytervet, ötletet!

Előadóink:
Halmos Gergő (MME): Nemzeti parki védett területek vagyonkezelése
Schmidt Hajnalka (Greenpeace): Illatos út
Lajtmann Csaba (Reflex-MÉSZ): A győri Püspökerdő
Gerencsér Balázs (NIOK): 1% kampány
A műhelymunkát levezeti: Farkas István Tamás (MTVSZ)

Légy Te is részese az izgalmas közös munkának! Jelentkezz! 

A találkozó ideje: 2016. február 3. (szerda) 10 – 16 óra között
Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21.
(a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

Vidéki résztvevőknek útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani.

Jelentkezésedet (név, szervezet, telefonszám) a következő e-mail címre kérjük továbbítani:
Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért
horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830

A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg. Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/

fitakata_projektlogo_felirattal

fitakata_levelp

Tff