Régóta téma, hogyan újítsuk meg zöld civil közösségünket. Novemberi műhelytalálkozónk célja, hogy ötleteljünk és végiggondoljuk, mit tehetünk a cselekvés érdekében. Vegyetek részt ti is! Szükség van újszerű megközelítésekre és a konkrét cselekvési tervekre…


MEGHÍVÓ

az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért fórumára, a

ZÖLD CIVIL JÖVŐKÉP ÉS CSELEKVÉSI TERV

című műhelytalálkozóra

Folytassuk együtt a tokaji Országos Találkozón elkezdett munkát!

Régóta téma a zöld mozgalomban, hogyan újítsuk meg a zöld civil közösséget. Mi szervezők, örömmel állapítottuk meg Tokajban, hogy vannak erre ötletek, csak kellenek az újszerű megközelítések, a konkrét cselekvési tervek. A műhelytalálkozó fő célja, hogy az OT-n elkezdett ötleteket felelevenítsük azok számára is, akik nem voltak ott a tokaji találkozón, de most bekapcsolódnak a folyamatba, majd további ötletekkel kiegészítsük, és végiggondoljuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy ezek a cselekvés szintjén is megjelenjenek. Kitűzünk mérföldköveket és megnézzük, hogyan lehet az eredményeket láthatóvá tenni, hogy a konkrét ötletekig eljussunk a tervezésben.

Légy Te is részese ennek a nagyon fontos folyamatnak! Jelentkezz!

A találkozó ideje: 2015. november 19. (csütörtök) 10 – 16 óra között

Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21. (a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

A találkozó eredményes levezetésében Inántsy Pap Sándor / Hanyi segíti a csoportot, aki az OT-n is vezette a csoportmunkát.

Vidéki résztvevőknek útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani.

Jelentkezésedet (név, szervezet, telefonszám) a következő e-mail címre kérjük továbbítani:
Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830

A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.
Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/


fitakata_projektlogo_felirattal

fitakata_levelp

Tff