A műhelymunkára olyan civil szervezetek és csoportok tagjait, munkatársait várjuk, akik tevékenyen vesznek részt életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztésben, tanácsadásban, egyéb a lakosság számára nyújtott környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásban. A képzésen módszertani, ismeret- és tapasztalatátadási ötletek hangzanak el kapcsolódó beszélgetésekkel, tevékenységeink hatékonyságának javítása céljából.


MEGHÍVÓ

az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért képzésére, az

ÉLETMÓDOK HATÉKONYABB ZÖLDÍTÉSE

című műhelyre

A képzés ideje: 2015. október 28. (szerda)
10 – 16 óra között

Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21.
(a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

A műhelymunkára olyan civil szervezetek és csoportok tagjait, munkatársait várjuk, akik tevékenyen vesznek részt életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztésben, tanácsadásban, egyéb a lakosság számára nyújtott környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásban. A képzésen módszertani, ismeret- és tapasztalatátadási ötletek hangzanak el kapcsolódó beszélgetésekkel, tevékenységeink hatékonyságának javítása céljából. A résztvevők a következő előadókat hallgathatják meg:

  1. F. Nagy Zsuzsanna – Ökológiai Intézet Alapítvány: Sziszifuszok az egy bolygós lábnyomért (Valóban kilátástalan küzdelem a környezeti szemléletformálás? Mit, hogyan tettünk eddig, mely változások értékelhetőek biztatónak?)
  1. dr. Szalay Tímea – Csalán Egyesület: Igények és szándékok – avagy szemléletformálás kérésre (Az Ökovásár, a termelői piac és a befőző napok tapasztalatai)
  1. Vadovics Edina – GreenDependent Egyesület: Fenntartható életmód közösségben (A közösség szerepe az egyéni zöldülésben, életmódváltásban)
  1. Nagy Réka / Ökoanyu – Újságíró: Látható misszió (Használjuk tudatosan a rendelkezésre álló csatornákat: weboldal, blog, közösségi média felület)
  1. Schnierer Katalin – Messzelátó Egyesület: Életmódváltás bevonással (Szervezés és kommunikáció)
  1. Zalatnay László – Energia és Környezet Alapítvány: Fejezetek a szalmabála építészet hazai hőskorából (Építs az ember alapvető szükségleteire, és adj rá környezettudatos választ!)
Jelentkezésüket (név, szervezet, telefonszám) a következő e-mail címre kérjük továbbítani:
Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért
horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830
A képzés ingyenes, vidéki résztvevőknek útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani.
A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.
Részletek: http://zoldcivil.hu/fitakata/
fitakata_projektlogo_felirattal Tff

fitakata_levelp
eletmod_kepzes2