Elkészült a 2015. évi Zöld Országos Találkozó kérdőíves felmérésére adott válaszok szerkesztése és közzététele. A kérdőívet 60 résztvevő töltötte ki és küldött be ezáltal nagyon hasznos véleményeket. A részletes kifejtős válaszok segítséget adnak az idei szervezőknek munkájuk értékeléséhez és a jövőbeli OT szervezőknek a tervezéshez.

Megtudhatjuk a válaszokból többek között azt, hogy a megkérdezettek szerint mennyire töltötte be az Országos Találkozó a célját, mennyire sikerült a fiatalok bevonása, hogyan értékelik az újító és a hagyományos szakmai programokat, mennyire tartják hasznosnak a kísérő programokat, hogyan tetszett az étkezés, szállás és a programfüzet, illetve mennyire voltak megelégedve az árakkal. Felvetettük annak kérdését is, hogy mennyire sikerült nyitottabbá tenni az Országos Találkozót és ennek van-e létjogosultsága, kell-e a helyieket is bevonni: mi volt a véleményük a Tokaj főterén megrendezett Zöld Fesztiválról. Szerettünk volna képet kapni arról is, hogyan értékelték az online regisztrációt a résztvevők, mi a véleményük az OT marketingjéről, az információ áramlásáról, milyen új ötleteik vannak ezek még egyszerűbbé, kényelmesebbé tételére, korszerűsítésére.

Köszönünk minden visszajelzést, különösképpen a kérdőívet kitöltők türelmét és alaposságát!

A kérdőívre adott válaszok (érzékeny információk – azaz nevek, adatok, kisípolt szavak – nélkül) itt tekinthetőek meg táblázat formájában (válaszadónkénti megközelítés) és folyó szövegként (kérdések szerinti csoportosításban). A táblázat és a folyó szöveg letölthető xls és doc fájlként a Fájl -» Letöltés menük segítségével.

Jó olvasgatást és hasznosítást!