A szervező E-misszió Egyesület utóvédjei lezárták a 25. Országos Találkozót ... Találkozunk jövőre az Őrségben!A 25. Országos Találkozón több mint 450 környezetvédő, valamint a helyi középiskola önkéntesei és a lakosság érdeklődő tagjai vettek részt. Az újjító szándékú struktúra és a hozzá kapcsolódó programok – az eddigi visszajelzések alapján pozitív visszhanggal – sikeresen meg tudtak valósulni, ami reményt ad a további innovatív fejlesztésekre is. Külön örültünk a sok fiatalnak, és hogy jól láthatóan jól érezték magukat a programokon!

A fotók, állásfoglalások, emlékeztetők és jegyzőkönyvek feldolgozása folyamatban van, szervezői oldalról igyekszünk mihamarabb közzétenni mindent a delegált választás eredményeivel együtt.

A vélemények és értékelések megismerésére nemsokára közreadunk egy kérdővet, de addig is szívesen látunk beszélgetést az OT-ról a Fórum levelező listán, vagy véleményeket magánban is!

Köszönjük a részvételt Nektek, és köszönjük a közreműködők, partnerek és támogatók segítségét! Jövőre találkozunk az Őrségben!

Üdvözlettel:
A szervező E-misszió Egyesület