Természet- és környezetvédelmi pályázatsorozatot indít a 14 és 28 év közötti fiatalok számára az Így lesz kerek a világ! Egyesület 2015. március 22 és 2016. február 28. között. Cikkírás, land art fotózás, gerillakertészet és videópályázat várja az alkotni váró fiatalokat.

KODAK Digital Still CameraMinden nap találkozunk valamilyen formában a természet- és környezetvédelemmel. Körül vesz bennünket és kész megoldásokat kínál… gyakorlatilag mindenre. Mégis úgy érezzük, hogy környezetünkben, lakóhelyünkön sok probléma megoldatlan marad. De egy kis odafigyeléssel, közös munkával változtathatunk. Talán csak meg kellene mutatnunk, hogy mi hogyan változtatunk… és TE mit teszel a jó ügyért?

Légy kreatív alkoss és mutasd meg nekünk! Cserében nagyszerű nyeremények és lehetőségek várnak rád! A legjobb alkotások készítői kedvezményesen vehetnek részt a 2016-os Környezetvédő és Természetvédő Civil Szervezetek 26. Országos Találkozóján; az alkotásokat folyamatosan publikáljuk a ZöldCivil.hu-n és a Zöld Civil facebook oldalon, emellett pedig olyan nyeremények várnak a győztesekre, mint a tablet, e-book olvasó vagy a Land Art egyedi, meglepetés ajándéka!

A pályázatokról részletesen a http://zoldcivil.hu/egyjougy oldalon olvashattok!

A cikkíró és land art fotópályázatunk a Víz Világnapja alkalmából március 22-én indul!  A pályázatok nevére kattintva részletes információt olvashattok róluk!

A műveket és a felmerült kérdéseket az egyjougy@gmail.com e-mail címre küldhetitek!

LÉGY KREATÍV, ALKOSS ÉS TEGYÉL EGY JÓ ÜGYÉRT TE IS!