Környezetvédő és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója
2015. április 24-26. Tokaj

Image4Idén Tokajban kerül megrendezésre a Környezetvédő és Természetvédő Civil Szervezetek 25. Országos Találkozója. 2015. április 24 és 26 között Magyarország egyik legszebb borvidéke várja a résztvevőket egy családbarát, fiatalos és újszerű Országos Találkozóra!

Március 17-én a ZöldCivil.hu oldalon elindult a regisztráció a találkozóra. Tavasszal nem csupán egy megújult OT-val várunk titeket, hanem olyan megújult módszerekkel, mint az Open Space, az Élő könyvtár vagy Alapozás a fiatalok számára. Szombat délelőtt Tokaj főterén Zöld fesztivál, Helyi termék vásár és a Civil szervezetek legjobb programjai várják az érdeklődőket.

Image3Kényelmes szállások, finom ételek, különleges vegetárianus menü várja a hétvégén résztvevőket. Idén családbaráttá tettük a találkozót: játszóház, féladag étel várja a kisgyermekes családokat is. Emellett lehetőség lesz túrákra (Kopasz hegyre, Bodrogközbe, Tokajba), vagy akár Kincskeresőzni, vagy Inspi-Ráció-s csapatépítésre a Játékkommandóval.

Fiataloknak, delegáltaknak kedvezményt biztosítunk, emellett útiköltség támogatással is segítjük a találkozóra érkezőket!
Jelenlétetekkel és megosztással támogassátok a rendezvényt!

OT elérhetőségek

Regisztráció
Regisztrációval kapcsolatban a következő e-mail címen tájékozódhatsz: zoldot2015@gmail.com A helyszíni regisztrációról itt olvashatsz: Regisztrációs asztal az OT-n

REGISZTRÁCIÓS ADATLAP

Élő könyvtár
Delegáltak jelentkezését várjuk az Élő könyvtár programba. A programról itt olvashatsz bővebben: ÉLŐ KÖNYVTÁR
Jelentkezni a delegaltakzoldot2015@gmail.com e-mail címen tudsz!

Önkéntesek
Önkénteseink kedvezményesen vehetnek részt az Országos Találkozón. Hogy a kedvezményhez kapcsolatos kupont megkapják, a regisztráció előtt jelentkezniük kell Tömöri Lászlónál a zoldotonkentes@gmail.com e-mail címre.

REGISZTRÁCIÓS ADATLAP