Az első hét után 38 jelentkezőnél tartunk, és ugyan vannak kisebb döccenők, de idáig rendben zajlik a jelentkezés. A folyamatban igyekszünk figyelembe venni a kéréseket, javaslatokat – ezeket foglaljuk most össze.

Jelentkezési lap – Néhányan jelezték, hogy gondjuk van az on-line jelentkezési lap kitöltésével, a kedvükért és azok kedvéért is, akik rosszabb hálózati ellátottsággal rendelkeznek, készítettünk egy excel táblázatos jelentkezést, amit kitöltés után az esetlegesen csatolandó dokumentumokkal várunk a zoldot2014@gmail.com címen. A jelentkezési lap letölthető innen: http://zoldot.hu/attachments/article/46/OT%202014%20jelentkez%C3%A9si%20lap.xls

Mozgalom megújítása – Örömteli, hogy a jelentkezők eddigi jelentkezőinek negyede önkéntesen is segíti az OT-t és töltötte ki a mozgalom megújításának adatlapját. Persze az adatlapot azok is kitölthetik, akik nem szeretnének önkéntesen segíteni.

Mandátummal az OT-én – Ami az önkéntességnél örömteli szám, itt már kevésbé, idáig csak 10 fő kért mandátumot a jelentkezés folyamán. Mi úgy gondoljuk a közös szakmai munka, az ehhez kapcsolódó döntések, a delegáláshoz kapcsolódó választás nagyon fontos része az együttműködésünknek. Ha szeretnénk, hogy ez a folyamat hiteles maradjon, akkor a szervezeteknek aktívan kell ebben a folyamatban is részt venniük! Kérjük tehát a jelentkező szervezeteket, hogy vegyék fel a mandátumot és kapcsolódjanak be a közös szakmai munkába!
Kedvezményes részvétel – Az első héten az Ökotárstól kapott keret fele (100 000,- Ft) elfogyott, sajnos úgy tűnik további támogatás nem fog rendelkezésre állni. Az igényeket a beérkezés sorrendjében bíráljuk el – magyarul, aki késik, könnyen lemaradhat a lehetőségről.

Közösségi programok – Néhány javaslat kimaradt a jelentkezéshez készült programtervből, ezért az elnézését kérjünk minden érintettől, a részletes programban igyekszünk mindent feltüntetni, de megköszönjük majd, ha a nyomtatás előtt egyeztetett anyagot Ti is áttekintitek és szóltok, ha valami kimaradt. Persze továbbra is várjuk a felajánlásokat, javaslatokat.

Szekcióprogramok – Néhány javaslat későn érkezett be, ezekkel jövő hét elején módosítjuk, kiegészítjük az OT jelentkezési lapját és szekcióleírását. A szekciójavaslatokat akkor tudjuk elfogadni, ha azokra a jelentkezés folyamán legalább 10 fő jelzi részvételi szándékát.
Az elfogadás azt jelenti, hogy bekerül az OT hivatalos és részletes programjába valamint teremet biztosítunk a megrendezéshez.
Természetesen a kisebb érdeklődést vonzó szekciók is egyeztethetnek egymással, erre a helyszín közösségi tereiben lesz lehetőség, viszont terveink szerint ezek a szekciók nem készíthetnek OT állásfoglalás tervezetet. Ezek a mi javaslataink, természetesen a végleges programot a Koordinációs Tanács fogadja el.

Rövid részvétel a Zöld OT-én – A jelenlegi jelentkezési folyamatban nem tudunk rövid részvételre (szekció vagy egyéb program) regisztrációt elfogadni. A helyszínen lehetőség lesz ingyenes és személyes regisztrációra, azonban az így érkező résztvevőknek nem tudunk szervezett ellátást (ebéd, vacsora és szállás) biztosítani.

Speciális igények – A jelentkezési lap utolsó rovatába minden egyedi kívánságot igyekszünk teljesíteni, pl. itt jelezhetitek, ha a családot is hozni szeretnétek és a családtagoknak ellátást is kértek.