A Környezet-és Természetvédelmi Szervezetek Országos Találkozóján való részvételi és szavazati jogot az OT Szervezeti és Működési Szabályzata határozza meg. A szabályzat erre vonatkozó része itt olvasható. Azoknak a szervezeteknek, melyek az előző találkozón szavazati joggal vettek részt, az 1. sz. űrlapot. kell elküldeni benne feltüntetve, hogy ki képviseli a szerveződést. Azok a zöld szervezeteknek, melyek be vannak jegyezve, de nem vettek részt az előző találkozón, az 1. sz. űrlap mellé kérjük, csatolják a bírósági bejegyzési végzés másolatát; azon be nem jegyzett csoportok, melyek az előző találkozón nem vettek részt, a 2. sz. űrlapot töltsék ki és küldjék el ide: Szélkiáltó Egyesület, 6400 Kiskunhalas, Felsőszállás puszta 96. A beküldési határidő március 6-a.

FIGYELEM!!! A delegálti rendszerben való felelős részvétel erősítése, a választási procedúra megkönnyítése, valamint a delegáltak lehetséges körének kiszélesítése érdekében az idei OT-ra a jelöltek számára készítettünk egy előzetes írásbeli nyilatkozat sablont (letölthető innen), amelynek segítségével a jelöltség vállalásáról és az összeférhetetlenségről előzetesen is lehet nyilatkozni. A jelenleg érvényes és az OT-n betölthető delegálti státuszokról a delegáltak menüpontban olvashattok.

Az OT előzetes programterve itt érhető el. Felhívjuk a figyelmet, hogy a program változhat. A változást jelezzük a mozgalom levelezőlistáján és a honlapon is.