Kérdések-válaszok

Folyamatosan frissitünk, légy résen! 😉

Ki a főszervező? Beszélni akarok vele!

Idén nincs főszervező, a találkozót a zöld civil szervezetek közössége, azaz Mi együtt szervezzük. Próbálj meg tájékozódni a honlapon, egy csomó infót leírtunk többféle formában. Probléma esetén próbáld meg feltalálni magad, vagy keresd zöld civil szervezeti ismerőseidet.

Magányos vagyok, mit csináljak péntek és szombat este?

Péntek este gyere a Humusz házhoz (Bp. Saru u. 11.), szombat este pedig a Fonóban (Bp. Sztregova u. 3.) lesz egyfajta mulatság. Jó lesz mindkettő.

Éhes vagyok, hol egyek?

Az idei találkozón nincs központilag szervezett étkezés, szóval kényeztesd a tested, ahogy jólesik. Szombatra megpróbálunk összehozni valami kajcsi-majcsit a Fonóba.

Szinte biztos, hogy aludni is kellene valahol, nem?

De. Nehéz három napot alvás nélkül bírni. Idén viszont nem szervezünk központilag szállást. Leginkább arra kérünk, hogy keresd fel budapesti rokonaidat, barátaidat, munkatársaidat és kérj tőlük kedvességet (vagy legalább szállást). Budapesti civil szervezeteket is megkérdezhetsz, hogy tudnak-e neked adni egy hálózsáknyi helyet.

Nyomultok a közösségi médiában?

Hát persze, miénk az arckönyv. Here is the event.

Idén is lesz szavazás, delegált választás??

Igen!!! Jelentkezz civil szervezet képviselőjeként! És szavazz, amíg lehet! Részleteket lásd a részletes infók Szavazati jog menüpontban!

Miért pont Budapest?

Mert szép. És mert nem volt jelentkező a szervezésre máshová, s olyan még nem volt, hogy főszervező és pénz nélkül összehozunk egy OT-t. Márpedig ezt leginkább Budapesten tudjuk megtenni, az ott lévő szervezetek segítségével, alapozva a központi helyzetre, a kapott szombati helyszínre, és a hálózatos szállásadásra. Állj hozzá pozitívan, úgy mindenkinek könnyebb. Amúgy meg jelentkezhetsz a 2021-es és az utána következő OT-k megszervezésére. 😉

Jövőre is Budapesten lesz az OT?

Nem. A Reflex és baráti köre szervezi a Dunántúlra, elméletileg Pannonhalmára. Ha mégse, majd mondjuk.

 


 

További információk:

Főoldal

Regisztráció

Program

Minden infó egy helyen

Csatlakozz a facebook eseményhez is: https://www.facebook.com/events/1232254846927073/