2024 őszén az Ökoszolgálat Alapítvány szervezésében egy izgalmas, hat alkalmas műhelymunkára várunk mindenkit, akinek van valamilyen zöld szívügye. A foglalkozásokon az önismereti munka, művészetterápiás kreatív eszközök és környezetvédelem, ökológia, mélyökológia témái keverednek. A kiscsoportos műhelymunka célja, hogy segítse a zöld aktivista énünk motivációit feltárni és megerősíteni.

Alkalmaink:

  1. október 11.:  Szívügyeink
  2. október 18.: Környezetpusztítás logikája
  3. október 31.: Mélyökológia
  4. november 15.: Kihalások kora
  5. november 29.: Lokális cselekvés
  6. december 13.: Környezettudatosság

A foglalkozások helyszíne minden esetben a Zöld Zug (1051 Budapest Nádor utca 34.) az alkalmakat Worschitz Anita, szocioterapeuta és Erdődiné Visnyovszky Ágota, humánökológus tartja, délután 15.00-tól 19.00-ig.

Jelentkezés 2024. szeptember 16 és október 4 között az alábbi felület kitöltésével és a részvételi díj (8000 forint/fő/alkalom)  befizetésével.

JELENTKEZEM

Az alkalmak egymásra épülnek és a találkozások között egyéni munkára is kell számítani, így olyan jelentkezőket várunk, akik előreláthatóan végig részt tudnak venni.

Ha úgy érzed, hogy zöld aktivistaként szükséged van intenzív önismereti munkára és keresed az új inspirációkat, akkor mindenképpen itt a helyed – zöld civil szervezetek munkatársai és önkéntesei számára kedvezményes részvételt biztosítunk.

Dobd bele magad!