Regisztráció a 2018-as Találkozóra

 

A regisztráció lezárult! 

 

 

Jelentkezz időben, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket! 

Kedves leendő Zöld OT résztvevők!

Idén is várjuk minden zöld civil szervezet delegáltját, tagjait, illetve olyan érdeklődőket, akik munkájukkal, tanulmányaikkal a zöld mozgalomhoz kapcsolódnak, vagy szeretnének kapcsolódni!
A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció megnyitásáról a tájékoztató listán is értesítést küldtünk.
Arról, hogy ki jelentkezhet a rendezvényre a Zöld Civil Együttműködés Szervezeti és Működési Szabályzata rendelkezik.


Zöld OT 2018 Regisztrációs Segédlet

FONTOS technikai információk a jelentkezéshez:

  • Minden résztvevőnek regisztrálnia kell függetlenül attól, hogy milyen minőségben vesz részt a rendezvényen!
  • A jelentkezés ne mobiltelefonról történjen, mert lehetetlen minden telefonos rendszerre optimalizálni a regisztrációs felületet!

DELEGÁLÁS:

  • Ha delegált vagy, delegálti beszámolód küldd el e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni.
  • Ha szavazati jogod van az idei OT-n, akkor a megbízó levél sablont letöltheted a Zöldcivil.hu oldalról INNEN, melyet kitöltve, szkennelve visszaküldhetsz e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni!Ha jogi személyiséggel nem rendelkező csoportként (civil társulásként) szeretnél szavazni, akkor két korábbi OT résztvevő ajánlását hozd magaddal.

UTAZÁS:

  • Budapestről és Miskolcról külön buszok indítását tervezzük a csütörtöki napon. Azok, akik ezt a szolgáltatást veszik igénybe 5 000 Ft –os egységáron juthatnak el a rendezvényre, illetve vasárnap délben vissza.
  • Amennyiben valaki vonattal szeretne érkezni, úgy jegyének az 50%-át térítjük.
  • Telekocsival (min. 4fő) valamint mikrobusszal (min. 8fő) érkezők számára egy elkülönített keret erejéig tervezzük az útiköltség 50%-ának térítését. (Ez saját tulajdonú, érvényes kötelező biztosítással rendelkező gépkocsik esetében lehetséges! Ehhez továbbá szükség lesz egy önkéntes szerződés kitöltésére, illetve a gépkocsi forgalmi engedélyére és a kötelező biztosítására is.)

SZÁLLÁS:

  • Ha OT előtti és/vagy utáni szálláslehetőséget igényelsz, akkor azt jelezni kell a davincze54@gmail.com email címen!
  • Szobafoglalás esetén lehetőség van megadni, hogy kivel szeretnél egy szobába kerülni! Ennek módja a regisztrációs felületen fel van tüntetve.

PROGRAMOK:

  • A regisztrációs felületen minden szabadidős és szakmai programot megtalálsz. A rendezők nevében és a program sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, hogy akik szavazati joggal rendelkeznek, azok vegyenek részt a plenáris üléseken, hiszen itt történnek a szavazások és az állásfoglalások elfogadása is!
  • A programon való részvételi szándékok jelzésénél felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szabadidős programelemek közül néhány több időpontban is megrendezésre kerül.

ÉTKEZÉS:

  • A menüsorban minden étkezésnél van húsos, vegetáriánus, és gluténmentes opció.
  • Minden menü tartalmaz kenyeret (gluténmentest is) és ásványvizet.

FIZETÉS:

A regisztráció véglegesítése után minden regisztráló kap egy levelet a megadott email-címére, amely tartalmazza a regisztrációs számát is. Ez a szám a későbbiek folyamán fontos lesz a jelentkező számára, hiszen ez alapján történik majd a részvételi jegyek kiadása, a szoba beosztás nyilvántartása, illetve a választásra jogosultak szavazólapjának felvétele.

Amennyiben rendelkezel kedvezményre jogosító kóddal úgy annak beírásával számolja ki a rendszer a fizetendő összeget.

A megjelent végösszeget kérjük átutalni a jelentkezéstől számítva 5 napon belül a következőképpen:

  • magyarországi résztvevő a Szárnyaskerék Miskolci Kulturális Egyesület, 11734004-20527806 számlaszámra (HUF),
  • romániai résztvevő a Silvanus Ökológiai Egyesület, RO73 RZBR 0000 0600 0630 2818 számlaszámra (RON),
  • a más országokból (Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Szerbia stb) való jelentkezők a helyszínen kell kifizessék Euróban.

FONTOS! Banki átutaláskor a megjegyzés részlegbe ne feledd beírni a regisztrációs számod. Ha több személynek fizeted, ne feledd felsorolni a regisztrációs számait az érintett személyeknek.

A határon túli jelentkezők esetében lehetséges lesz a helyszínen történő készpénzfizetés is, melynek részteleit a következő hírlevelünk tartalmazza majd.

Nagymértékben segítené a szervezők munkáját, ha az utalás megtörténtét email-ban jeleznék a ot2018@neological.ro email címre.
Jelentkezz időben, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket!