Információk

Zöld Civil Országos Találkozó

Kalotaszentkirály – Zentelke, 2018. április 12. – 15.

FONTOS INFORMÁCIÓK!


 

» SZERVEZŐK

» HELYSZÍN

» OT ÉTKEZÉS – MENÜ

 


 

A regisztrációhoz kattints ide!

ITT REGISZTRÁLHATSZ!

 


 

A 2018-as OT hivatalos MEGBÍZÓLEVELE letölthető INNEN

A 2018-as OT hivatalos DELEGÁLTI JELÖLÉS Elfogadó Nyilatkozata letölthető INNEN

 

A 2018-as Országos Találkozó HÁZIRENDJE ITT található.

 


Részvételi díjak, kedvezmények rendszere (az első 425 jelentkezőig!):

Az OT önköltségi árai:

Matracos, közösségi szállás: 500 Ft/éj/fő; Kollégium: 1 500 Ft/éj/fő; Egyházi szálláshely: 1 700 Ft/éj/fő; 3-4 ágyas szobák (közös fürdővel): 2 400 Ft/éj/fő; 2-3 ágyas szobák (saját fürdővel): 2 900 Ft/éj/fő

Reggeli: 900 Ft, ebéd: 1 600 Ft, vacsora 1 100 Ft

Regisztrációs díj: 2 000 Ft

A részvételt sok árengedménnyel igyekeztünk elérhetővé tenni. Korlátozott anyagi lehetőségeink miatt az első 425 jelentkezőnek tudjuk az alább megadott engedményeket biztosítani.

Kedvezmények:

Alap kedvezmény:
Minden regisztrált résztvevőnek a szállásból 25% , az étkezésből 50% kedvezményt adunk.

Szakmai vezetők, szekció vezetők, expo-n kiállító szervezetek, önkéntesek stb. kedvezménye:
A rendezőknek az a szándéka, hogy elsősorban azok kapjanak az alapkedvezményen felüli engedményeket a költségekből, akik hozzájárulnak munkájukkal az OT sikeres lebonyolításához. A fentebbiek a szállásból 50%, az étkezésből pedig 75% kedvezményben részesülnek.

Közösségi közlekedéssel érkezők kedvezménye:
Budapestről és Miskolcról külön buszok indítását tervezzük a csütörtöki napon.  Azok, akik ezt a szolgáltatást veszik igénybe 5 000 Ft –os egységáron juthatnak el a rendezvényre, illetve vasárnap délben vissza.
Amennyiben valaki vonattal szeretne érkezni, úgy jegyének az 50%-át térítjük.

Utazási költségtérítés:
Telekocsival (min. 4fő) valamint mikrobusszal (min. 8fő) érkezők számára egy elkülönített keret erejéig tervezzük az útiköltség 50%-ának térítését (saját tulajdonú, érvényes biztosítással rendelkező gépkocsik esetében lehetséges).

 


 

További fontos tudnivalók:

Mivel Románia nem tagja a „schengeni országoknak”, ezért a határt átlépni csak érvényes személyi igazolvánnyal/útlevéllel lehet.

Amennyiben gépkocsival szeretné átlépni a határt valaki, úgy ki kell kérnie a biztosítójától a nemzetközi zöldkártyát (kötelező biztosítás határon túl). Amennyiben a gépkocsi nem a saját tulajdona, úgy meghatalmazást kell íratni a tulajdonossal.

A határátlépés után úthasználati matricát kell vásárolni.

A szervezők biztosítják, hogy Budapestről (420km) és Miskolcról külön buszok segítségével történjen az utazás. (Így 5.000 Ft –os egységáron juthatnak el a rendezvényre, illetve vissza.) Ezekkel a külön buszokkal bonyolítjuk le a fakultatív kirándulások egy részét is.

 

Támogatók, együttműködő partnerek