Regisztráció a 2018-as Találkozóra

 

A regisztrációhoz kattints ide!

ITT REGISZTRÁLHATSZ!

 

 

Jelentkezz időben, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket! 

Kedves leendő Zöld OT résztvevők!

Idén is várjuk minden zöld civil szervezet delegáltját, tagjait, illetve olyan érdeklődőket, akik munkájukkal, tanulmányaikkal a zöld mozgalomhoz kapcsolódnak, vagy szeretnének kapcsolódni!
A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció megnyitásáról a tájékoztató listán is értesítést küldtünk.
Arról, hogy ki jelentkezhet a rendezvényre a Zöld Civil Együttműködés Szervezeti és Működési Szabályzata rendelkezik.


Zöld OT 2018 Regisztrációs Segédlet

FONTOS technikai információk a jelentkezéshez:

 • Minden résztvevőnek regisztrálnia kell függetlenül attól, hogy milyen minőségben vesz részt a rendezvényen!
 • A jelentkezés ne mobiltelefonról történjen, mert lehetetlen minden telefonos rendszerre optimalizálni a regisztrációs felületet!

DELEGÁLÁS:

 • Ha delegált vagy, delegálti beszámolód küldd el e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni.
 • Ha szavazati jogod van az idei OT-n, akkor a megbízó levél sablont letöltheted a Zöldcivil.hu oldalról INNEN, melyet kitöltve, szkennelve visszaküldhetsz e-mailben a(z) ot.delegalas@gmail.com címre, vagy ne feledd magaddal hozni!Ha jogi személyiséggel nem rendelkező csoportként (civil társulásként) szeretnél szavazni, akkor két korábbi OT résztvevő ajánlását hozd magaddal.

UTAZÁS:

 • Budapestről és Miskolcról külön buszok indítását tervezzük a csütörtöki napon. Azok, akik ezt a szolgáltatást veszik igénybe 5 000 Ft –os egységáron juthatnak el a rendezvényre, illetve vasárnap délben vissza.
 • Amennyiben valaki vonattal szeretne érkezni, úgy jegyének az 50%-át térítjük.
 • Telekocsival (min. 4fő) valamint mikrobusszal (min. 8fő) érkezők számára egy elkülönített keret erejéig tervezzük az útiköltség 50%-ának térítését. (Ez saját tulajdonú, érvényes kötelező biztosítással rendelkező gépkocsik esetében lehetséges! Ehhez továbbá szükség lesz egy önkéntes szerződés kitöltésére, illetve a gépkocsi forgalmi engedélyére és a kötelező biztosítására is.)

SZÁLLÁS:

 • Ha OT előtti és/vagy utáni szálláslehetőséget igényelsz, akkor azt jelezni kell a davincze54@gmail.com email címen!
 • Szobafoglalás esetén lehetőség van megadni, hogy kivel szeretnél egy szobába kerülni! Ennek módja a regisztrációs felületen fel van tüntetve.

PROGRAMOK:

 • A regisztrációs felületen minden szabadidős és szakmai programot megtalálsz. A rendezők nevében és a program sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, hogy akik szavazati joggal rendelkeznek, azok vegyenek részt a plenáris üléseken, hiszen itt történnek a szavazások és az állásfoglalások elfogadása is!
 • A programon való részvételi szándékok jelzésénél felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szabadidős programelemek közül néhány több időpontban is megrendezésre kerül.

ÉTKEZÉS:

 • A menüsorban minden étkezésnél van húsos, vegetáriánus, és gluténmentes opció.
 • Minden menü tartalmaz kenyeret (gluténmentest is) és ásványvizet.

FIZETÉS:

A regisztráció véglegesítése után minden regisztráló kap egy levelet a megadott email-címére, amely tartalmazza a regisztrációs számát is. Ez a szám a későbbiek folyamán fontos lesz a jelentkező számára, hiszen ez alapján történik majd a részvételi jegyek kiadása, a szoba beosztás nyilvántartása, illetve a választásra jogosultak szavazólapjának felvétele.

Amennyiben rendelkezel kedvezményre jogosító kóddal úgy annak beírásával számolja ki a rendszer a fizetendő összeget.

A megjelent végösszeget kérjük átutalni a jelentkezéstől számítva 5 napon belül a következőképpen:

 • magyarországi résztvevő a Szárnyaskerék Miskolci Kulturális Egyesület, 11734004-20527806 számlaszámra (HUF),
 • romániai résztvevő a Silvanus Ökológiai Egyesület, RO73 RZBR 0000 0600 0630 2818 számlaszámra (RON),
 • a más országokból (Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Szerbia stb) való jelentkezők a helyszínen kell kifizessék Euróban.

FONTOS! Banki átutaláskor a megjegyzés részlegbe ne feledd beírni a regisztrációs számod. Ha több személynek fizeted, ne feledd felsorolni a regisztrációs számait az érintett személyeknek.

A határon túli jelentkezők esetében lehetséges lesz a helyszínen történő készpénzfizetés is, melynek részteleit a következő hírlevelünk tartalmazza majd.

Nagymértékben segítené a szervezők munkáját, ha az utalás megtörténtét email-ban jeleznék a ot2018@neological.ro email címre.
Jelentkezz időben, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket! 

 

A regisztrációhoz kattints ide!

ITT REGISZTRÁLHATSZ!