Zöld Civil Országos Találkozó 2021, Keszthely

Idén harmincadszor találkoztunk a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozóján 2021. augusztus 27-29. között. A helyszín a Balaton-parti település, Keszthely volt.

A Zöld Civil Együttműködés delegáltjainak 2020/2021 évi beszámolói

A 2021. évi Országos Találkozó delegált választásának eredményei

A 2021. évi Zöld Civil Országos Találkozó elfogadott állásfoglalásai és határozatai

A Zöld Civil Országos Találkozó nagy fotóalbuma itt nézhető meg

 


KORÁBBI, MÁR NEM AKTUÁLIS INFÓK

 

Az OT részletes programjaiért, híreiért, valamint a fontos tudnivalókért kattints ide


Kedves Érdeklődő!
A Zöld Civil OT jelentkezési folyamata ugyan lezárult, de a programokra még a találkozó előtti utolsó napokban is fogadunk el jelentkezést, amihez itt tudod a jelentkezési lapot kitölteni.
– A részvételi (regisztrációs) díj 2.000,- Ft, melyet a helyszínen az első program látogatásakor kell befizetni;
– Ezen a jelentkezési lapon már csak a programokra tudsz jelentkezni, szállást és étkezést nem áll módunkban biztosítani;
– Ha korábban már jelentkeztél a találkozóra a részletes jelentkezési lapon, akkor ezt az adatlapot nem kell kitöltened.


Milyen aktuális teendők (lehetőségek) vannak most a Zöld Civil Együttműködésben?


Elindult a jelentkezés:
A jelentkezési lapot itt találjátok!

Fontos információk a jelentkezési folyamathoz:
– Jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2021. augusztus 18. szerda reggel 6:00 óráig;
– Egy jelentkezési lapon egy fő tud regisztrálni;
– Minden résztvevőt, a családtagokat is regisztrálni kell;
– A részvételi díjból kedvezményt biztosítunk a fiataloknak, valamint azon résztvevőknek, akik mandátummal képviselik szervezetüket és azoknak, akik önkéntes munkájukkal hozzájárulnak a találkozó megvalósításhoz;
– A jelentkezési folyamatban foglalható szálláshelyek korlátozottak, amennyiben elfogynak, akkor szálláshelyet nem áll módunkban biztosítani a később jelentkezőknek.
– A részvétel lehetőségétől azok sem esnek el, akik elmulasztják a határidőt, hisz a szakmai, kulturális és közösségi programokra egészen az OT előtti napig, 2021. augusztus 26-ig fogadjuk majd a jelentkezéseket a később közzétett adatlapon. (A későn jelentkezőknek szállást és étkezést viszont már nem áll módunkban biztosítani.)


Első hírlevél
A találkozón sokszínű szakmai, kulturális és közösségi programmal várjuk a résztvevőket, a találkozó első hírlevele itt olvasható: https://issuu.com/csabalajtmann/docs/z_ld_ot2021_i._h_rlev_l