Jelentkezz Önkéntesnek az OT-ra!

by | jan 8, 2017

1, Miért jó önkénteskedni az OT-n?

Az Országos Találkozó sikere minden évben a megbízható és lelkes önkéntesek munkájának is köszönhető. Az önkénteskedés jó lehetőség szakmai fejlődésre és a meglévő képességek gyakorlására. A program változatosságához hasonlóan az önkéntes feladatok is változatosak. Részt vehetsz egy jó csapat jó hangulatú közös munkájában, valamint szakmai programokon.
A rendezvény szempontjából kiemelkedően fontos szerepe van az önkénteseknek, nélkülük nem jöhetne létre. Az önkéntesek hozzáállása és felkészültsége meghatározza az egész OT színvonalát.

 

2, Mit kell tenned, ha önkénteskedni szeretnél?

Ahhoz, hogy önkéntes legyél az OT-n, várunk tőled egy jelentkező e-mailt az ot-onkentes@zoldcivil.hu címre, ahol feltünteted az adataidat, melyek az önkéntes szerződéshez szükségesek:
– elérhetőség,
– név,
– cím,
– személyigazolvány szám,
– születési hely és idő,
– édesanya leánykori neve.
Amennyiben valamelyik szervezésben résztvevő szervezet önkénteseként veszel részt (MME, Védegylet, Pangea, Gyöngybagoly, TUTI, Felelős Gasztrohős, Hulladékmentes.hu), akkor csak az elérhetőségeidet tüntesd fel. Ezen kívül írd le, hogy milyen feladatokat vállalnál szívesen (kommunikáció, pakolás, technikai segítség, fotózás, stb). Ha szavazati jogod van az OT-n vagy delegált vagy, ezt is tüntesd fel.

Miután elküldted a jelentkezésedet, pár napon belül visszajelzünk. Amennyiben tudunk önkéntesként fogadni, kapsz egy kódot, amit a regisztrációd során kell beírnod. A regisztrációs felületen tüntesd fel, hogy mely programokon szeretnél részt venni, amit a beosztásod során igyekszünk figyelembe venni.
A jelentkezéseddel vállalod azt, hogy az OT ideje alatt végig számíthatunk rád (május 18-21.), illetve az OT-t megelőzően részt veszel az önkéntes felkészítő napon (május 13). A felkészítő napon részletesen megismerheted a programot, a helyszínt, minden technikai információt, valamint a saját beosztásodat és persze megismerkedhetsz a többi önkéntessel is. 🙂

Kérünk, hogy mielőtt jelentkezel önkéntesnek olvasd el a házirendet.

 

3, Mit kap egy önkéntes?

Az önkénteseink számára a rendezvény során biztosítjuk a szállást (csütörtöktől vasárnapig), napi egy ebédet (péntek, szombat, vasárnap), illetve teljes mértékben elengedjük a regisztrációs díjat.

Jelentkezésed még ennyi ideig várjuk az ot-onkentes@zoldcivil.hu címre:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)