Helyszín

by | jan 8, 2017

A 2017-es Zöld OT Budapesten kerül megrendezésre.
Célunk a budapesti helyszínnel, hogy sok új embert, kisebb, aktív szervezetet elérjünk, amit segít a helyszín infrastruktúrája és megközelíthetősége. A helyszín kiválasztásakor fontosnak tartottuk, hogy a szállások és a rendezvény termei, étkezés közel legyen egymáshoz, ezzel is segítve, hogy az OT bensőséges hangulatának lehetőséget adjunk a nyüzsgő fővárosban. A megfelelő, kellemes légkörhöz hozzátartozik a zöld felület magas aránya is. Emellett a szállások tekintetében ügyeltünk arra, hogy változatos árkategóriájú és komfortú lehetőségeket tudjunk kínálni.
Ezen szempontok alapján esett választásunk a
Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központra.

 

zoldovezet-logoA keletkező hulladékokról a Zöldövezet Társulás Egyesület rendezvényzöldítő programja gondoskodik. A beltéri konferenciatermekbe, illetve kültérre is egyaránt szelektív hulladékgyűjtő szigeteket helyeznek el, melybe külön gyűjthető a műanyag (+alumínium), a papír, néhány helyen pedig az üveg és a komposztálható hulladék.
Az anyagok frakcionálása itt még közel sem ér véget, ugyanis a hulladékok másodszelektáláson is átesnek elszállításuk előtt. A cél az OT kommunális – szelektív arányának javításán felül a minőségi, alaposan különválogatott hulladék. A gyűjtésben partnerek az FKF Zrt., a Humusz Recycling és a Bioferet.
Természetesen közös érdekünk, hogy a rendezvényen minél kevesebb hulladék keletkezzen, ezért is kortyolhatja mindenki repoharakból az üdítőjét az idei Zöld OT-n.