Szállások az Őrségben OT 2016

Szállások

A 2016-os Országos Találkozó szállásai nagyban különböznek az eddigiektől, hiszen Őriszentpéteren nincsen kollégium. Emiatt alapvetően másféle szállásokat tudtok igénybe venni: vendégházak, panziók, apartmanok lesznek az OT résztvevői számára biztosítva. Ez kicsit bonyolultabbá teszi az elszállásolást. Természetesen kemping és hálózsákos megoldás is választható.

A szállások megközelíthetőségét egyedivé teszi az Őrségre jellemző szeres településrendszer, – a településrészek egymástól távolabb helyezkednek el -, de így legalább jobban átérezheti mindenki az őrségi táj ezen jellegzetességét.

Segítségül egy térképet mellékelünk majd Őriszentpéterről.

A szállásokat úgy próbáltuk kiválasztani, hogy az OT központi helyszínétől (a Művelődési Ház és környéke) legfeljebb 20 perc sétára legyenek. Ez többé-kevésbé sikerült, azonban lesz néhány olyan szállás, ami távolabb van a központi helyszíntől, és így inkább autóval érkezőknek ajánljuk.

Emiatt kérdezzük meg a jelentkezési lapon, hogy „Nehézséget jelent-e, ha autóval tudod megközelíteni a szállásodat?” A szállások megközelítéséhez egyébként buszjáratot indítunk, ami bizonyos időszakokban közlekedik majd.

Ötféle szállás közül választhatsz:

  1. Egyágyas szoba
  2. Vendégházban kiemelt szállás: 2-3 ágyas, kulccsal zárható szoba.
  3. Vendégház: 4-6-8 ágyas, a kollégiumhoz hasonló rendszerű szoba vagy apartman
  4. Saját sátras, matracos szállás kempingben
  5. Saját matracos, hálózsákos hálótermi lehetőség

Az egyágyas szobák és kiemelt vendégházas szállások korlátozott számban állnak a rendelkezésre és önköltségi áron – 6250 Ft/fő/éj illetve 3250 Ft/fő/éj – tudják igénybe venni a résztvevők. Ezt az igényedet jelentkezéskor tudod jelezni.

A sima vendégházas szállásokat támogatjuk, az első 400 résztvevőnek a 3250 Ft/éj önköltségnél olcsóbban kínáljuk. Tekintettel arra, hogy ezek nagyon sokfélék, nem biztos, hogy mindenki minden igényét figyelembe tudjuk venni. De arra figyelünk, hogy akik kérik, azok egy szobába/házba kerüljenek.. Ezen szállásoknál általában közös fürdőszoba áll rendelkezésre. A szállások ára 2000 Ft/fő/éj az átlagos résztvevőknek és 1000 Ft/fő/éj fiataloknak és határon túlról érkezőknek.

A sátras lehetőség kempingben lesz, míg a hálótermi hálózsákos az iskola tornaterménél. Mindkettőben lesz tisztálkodási lehetőség. Az 1750 Ft-os önköltségi ár helyett az első 400 résztvevőnek olcsóbb árat ajánlunk: 1000 Ft/fő/éj az átlagos résztvevőknek és 500 Ft/fő/éj fiataloknak és határon túlról érkezőknek.

A kuponkedvezménnyel rendelkezők az egyágyas szállásoknál és a vendégházas kiemelt szállásoknál nem érvényesíthetik a kedvezményüket.

A szállások kiosztásánál lehetőség van, hogy családok, nagyobb társaságok egy helyre vagy közel egymáshoz kerüljenek. Ezt a jelentkezési lapon tudjátok jelezni.

Arra sajnos nincs lehetőség, hogy egyes szállástípusokon belül előre kiválasszátok, melyik szálláshelyet szeretnétek. Nekünk szervezőknek így is elég összetett feladat, hogy a különféle szállásoknak a különböző ágyszámú és ágytípusú szobáit az igények és a lehetőségek alapján osszuk el.

Mivel sok helyen franciaágy van, ezért kérdezzük meg a jelentkezéskor, hogy: „ Elfogadható-e számodra, ha az általad kiválasztott csoportból valakivel franciaágyban kell aludnod?”

Ha számodra elfogadható, kérjük, mindenképpen jelezd. Nekünk ez nagyon nagy segítség a szállások elosztásában.

A szállásod nevét, megközelíthetőségét a helyszínen, a regisztrációnál tudod meg. A szálláshoz való eljutásban térkép és útjelző táblák segítenek.

Kérjük, ha teheted, ZSEBLÁMPÁT, FEJLÁMPÁT mindenképpen hozzál magaddal az OT-ra. Több esetben kevésbé kivilágított útszakaszokon közelíthető meg a szállás. Viszont a polgárőrök és önkénteseink készségesen segítenek az eligazodásban.

Reméljük, hogy sok közös élménnyel és szakmai ismerettel gazdagodsz majd Te is az OT-n!

Várunk szeretettel: a szervezők