Jelentkezz Önkéntesnek!

Segíts önkéntesként az Országos Találkozón!

Miért legyek önkéntes?

Érdemes önkéntesnek jelentkezned az idei OT-re, ugyanis így nemcsak jelentős kedvezményeket kaphatsz a részvételi díjadból, de részese lehetsz egy felejthetetlen hétvégének, melynek sikeréhez ezáltal Te is nagyban hozzájárulsz!

Mit jelent az önkéntesség pontosan?

Az önkéntesség azt jelenti, hogy az OT-n eltöltött időd egy részében (8 v. 15 óra- Te választod ki) segítesz nekünk, mi pedig cserében jelentős kedvezményt biztosítunk számodra.

8 órányi önkéntes munka esetén további 60% kedvezményt kapsz – az eleve kedvezményes – regisztrációs, szállás és étkezési költségből, 15 órányi önkéntes munka esetén teljesen elengedjük a regisztrációs, szállás és étkezési költségeket! A kirándulás és előprogram díjára nem érvényesek a kedvezmények.

Milyen feladatokba kapcsolódhatsz be?

Különböző feladattípusok tartoznak az önkéntességhez: segíthetsz a regisztrációban, a vendégek irányításában, de lesznek pakolási, szerelési munkák, takarítási feladatok is, valamint segíthetsz az ebédjegyek ellenőrzésében, illetve a szakmai programok megvalósításában is (szavazatszámlálás, jegyzetelés stb.). Biztosan találunk neked való feladatot!

Ez tetszik! Mit kell tennem?

Amennyiben önkéntesként munkáddal segítenéd az Országos Találkozót, a regisztráció előtt írj egy emailt az OT-onkentes@zoldcivil.hu email címre. Ezután megkapod azt a speciális kódot tőlünk, mellyel érvényesítheted a kedvezményedet a jelentkezési lapon.

8 órányi önkéntes munka esetén további 60% kedvezményt kapsz – az eleve kedvezményes – regisztrációs, szállás és étkezési költségből, 15 órányi önkéntes munka esetén teljesen elengedjük a regisztrációs, szállás és étkezési költségeket! A kirándulás és előprogram díjára nem érvényesek a kedvezmények. Önkéntes kuponnal kiemelt vendégszállást és egyágyas szobát nem választhatsz.

Jelentkezni március 15-ig lehet.
Érdemes sietni, mert a korlátozott helyeket sorrendben töltjük fel!

Ez megvolt és most?

Miután jelentkeztél az OT-re felvesszük veled a kapcsolatot, hogy közösen leegyeztessük, mely napokon, milyen munkába kapcsolódhatsz be. A vállalt feladat típustól függően beosztunk egy koordinátorhoz, aki ezután minden fontos tudnivalót leegyeztet veled és a helyszínen is segíti munkádat.

Köszönjük, hogy jelentkezel!

Hm még kicsit hezitálok…

Kérjük, ha kérdések gyötörnek, keress meg bennünket nyugodtan az OT-onkentes@zoldcivil.hu email címen, mi pedig eloszlatjuk a kétségeidet.

Kis Klára, OT önkéntes koordinátor, MTVSZ