Árak és kedvezmények

Az idei Országos Találkozót a támogatóknak köszönhetően olcsó részvételi díjakkal tudjuk megszervezni (egy teljes részvételi díj két éj szállással, hat étkezéssel, minden szakmai programmal együtt is kb. 8.000 Ft).
– Önmagában a reg. díj 2000 ft.
– Egy reggeli 300, ebéd 600, vacsora 600 ft.
– Egy éjszaka a kollégiumban 500 – 1500 ft/fő (hotelben 3500-7500).

Az egyébként is olcsó árakhoz még különböző kedvezményeket is biztosítunk annak érdekében, hogy a kiemelt célcsoportoknak ne ütközzön akadályba a részvétel:

  • 0-3 éves (2012-ben vagy utána született) résztvevő: Minden ingyenes számára*. Étkezéshez csak fél adag kérhető részére. Részvételük a hajókiránduláson is ingyenes.

  • 4-15 éves (2000-2011 születésű) résztvevő: Mindenből 50% kedvezményt kap*. Ezen felül számukra is kérhető fél adag étel, tovább csökkentve a költségeket. Részvételük a hajókiránduláson ingyenes.

  • 16-28 éves (1987-1999 születésű) résztvevő: Mindenből 50% kedvezményt kap*, de cserébe kérjük, hogy vegyen részt a kedvezményben részesülő a pénteki (létszámlimitált, 18 év felettieknek lehetőséget adó) Alapozás a pincében, valamint a mindenki számára nyitott, vasárnapi Fiataloké a szó! programpontokon.

  • Az életkori kedvezményekben nem részesülő OT delegáltak, valamint a szavazati joggal regisztráló civil szervezeti képviselők vagy meghatalmazottjaik számára a 2.000 Ft-os regisztrációs díjat elengedjük. Cserébe annyit kérünk, hogy az egyébként minimál számú szavazásokon vegyenek részt a civil szervezeti képviselők (vagy meghatalmazottjaik).

  • Amennyiben önkéntesként munkáddal segítenéd az országos találkozót, a regisztráció előtt vedd fel a kapcsolatot velünk: zoldotonkentes@gmail.com. Az önkéntesek kedvezménnyel vehetnek részt a találkozón.

*A kedvezmény nem vonatkozik a Hotel szállásra és az önköltségesként feltüntetett előregisztrációs programokra.