Élő könyvtár

Image6„Élő könyvtár” – egy jó alkalom, hogy bepillantást nyerjünk a zöld delegáltak munkájába.

Az Országos Találkozók egy fontos feladata, hogy különböző bizottságokba, tanácsadó, véleményező és döntéshozó szervezetekbe, a zöld civil oldal legrátermettebb képviselőit megválassza és delegálja. A delegáltak tehát két OT közötti időszakban is fontos munkát végeznek – de vajon mennyire ismerjük ezt a fontos tevékenységet?

A 2015-ös Zöld OT-n a delegáltak beszámolóját a mostanáig megszokotthoz képest új formával: „élő könyvtár”-ral szeretnénk kiegészíteni. Olyan alkalmat szeretnénk teremteni, ami életszerűbbé teszi a zöld delegáltak évközben végzett tevékenységének bemutatását, ami egyúttal motiváló hatású lehet jövőbeni jelöltek számára is.

Az élő könyvtár programunk során, az arra vállalkozó delegáltak – mint „élő könyvek” – az érdeklődő „olvasók” rendelkezésére állnak, az „olvasás” pedig egy asztaltársaságban zajló baráti beszélgetés formáját ölti. Így az érdeklődők közvetlen, interaktív találkozás során tájékozódhatnak a különböző bizottságokban végzett civil delegálti munkáról, eredményekről, tapasztalatokról.

Az élő könyvtár programra április 24-én, pénteken a 19:00 és 21:00 közötti idősávban kerül sor, előzetes terveink szerint a vacsorával egybekötve (külön asztalsorral és egyéb technikai elemmel megoldva).

További információ kapható és jelentkezni lehet a delegaltakzoldot2015@gmail.com e-mail címen.