Sablonok Felhasználók, Adminok, Listadminok, Szerkesztők, FEB, KT, OT számára

Felhasználók számára használható sablonok

A Tájékoztató levelező listára a Fórum levelező listán indított párbeszédről küldhető levél:

Kedves Listatagok!

A Fórum levelező listán „téma címe maximum 200 karakterben” témában párbeszédet indítottam. Amennyiben érdekel ez a szakmai téma és szeretnél részt venni a beszélgetésben, csatlakozz bátran. A fórum levelező listára feliratkozni itt lehet: http://zoldcivil.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/forum

Üdvözlettel: … (a párbeszédet indító személy teljes neve, szervezet név megadásával)

 

Listaadminisztrátor számára használható sablonok

A Tájékoztató levelező listára történő évi egyszeri meghívás levele:

Kedves környezet- és természetvédő barátunk!

Ezúton hívunk meg, hogy légy részese a Zöld Civil Együttműködés által létrehozott Tájékoztató és Fórum levelező listáknak.

A Tájékoztató levelező lista célja a környezet- és természetvédő civil szervezetek és személyek minél szélesebb körű, közvetlen és gyors informálása, közös ügyek mentén mozgósításuk. Ide csak a többi résztvevő számára szóló tájékoztatást lehet küldeni, azaz nincs vitára és beszélgetésre lehetőség, de egy kiváló eszköz arra, hogy tájékozott legyél a hazai környezet- és természetvédelmi témában dolgozó civil szervezetek ügyeiről, állásfoglalásairól, kiemelt eseményeiről.

A Fórum levelező lista célja mindezek kiegészítése: itt az egymás közötti beszélgetések, egyeztetések lefolytatása a cél egy elektronikus, levelezéses formában.

Légy részesük a levelező listáknak, a feliratkozási lehetőségek itt találhatók:
Tájékoztató levelező listára: http://zoldcivil.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajekoztato
Fórum levelező listára: http://zoldcivil.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/forum

Üdvözlettel: Listaadminisztrátor

A Tájékoztató/Fórum levelező listákra felvett személyek tájékoztató levele:

Kedves Listatag!

Jelentkezésedet köszönettel vettük, mely alapján a Zöld Civil Együttműködés által létrehozott Tájékoztató/Fórum levelező listára felvettünk. A levelező lista használata során a Felhasználói szabályzatot (http://zoldcivil.hu/illik/) kell betartani. Kérünk, légy aktív tagja levelező listánknak.

Leiratkozás: (hivatkozás). Listaarchívum: (hivatkozás)

Üdvözlettel: Listaadminisztrátor

A Tájékoztató/Fórum levelező listákról leiratkozott személyeknek kimenő levél:

Kedves Listatag!

Sajnálattal észleltük, hogy a Zöld Civil Együttműködés által létrehozott Tájékoztató/Fórum levelező listáról leiratkoztál. A levelező lista továbbra is nyitott, amennyiben vissza szeretnél térni rá, írj bátran levelet a listaadminisztrátornak.

Üdvözlettel: Listaadminisztrátor

Az ideiglenesen felfüggesztett listatag visszahelyezéséről értesítés:

Kedves …!

Időszakos (30 napos) felfüggesztésed lejárt, ezért teljes jogú tagként visszakerülsz a @zoldcivil.hu levelező listákra. Felhívom figyelmed, hogy a levelező listákat a Felhasználói szabályzat betartásával lehet használni (http://zoldcivil.hu/illik/).

Tisztelettel: Listaadminisztrátor

Dátum: …

 

Felügyelő és Etikai Bizottság számára használható sablonok

FEB-hez érkezett bejelentés megérkeztéről szóló visszajelzés:

Kedves …!

Leveledet megkaptuk, a benne foglaltakat 7 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk.
Üdvözlettel: Felügyelő és Etikai Bizottság

Dátum: …

FEB-hez érkezett bejelentés elutasításának levele:

Kedves…!

… (indoklás). Mindezek miatt nem látjuk indokoltnak eljárás lefolytatását.

Tájékoztatunk, hogy a FEB működésével és döntéseivel szembeni panasszal első körben a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu), elutasítás esetén második körben az Országos Találkozóhoz címzett levélben lehet fordulni (részletek: http://zoldcivil.hu/illik/).

Tisztelettel: Felügyelő és Etikai Bizottság
Dátum: …

FEB tájékoztató levél:

Kedves …!

A … levelező listára … keltezéssel … tárggyal küldött leveled a Felhasználói szabályzat alábbi szabályait megítélésünk szerint sérti: „…”

Levelünket tájékoztatásként küldjük és egyben kérünk, a jövőben körültekintőbben vedd figyelembe a levelezéssel kapcsolatos szabályokat (http://zoldcivil.hu/illik/). Jelezzük, hogy a FEB szabályszegések esetén jogosult figyelmeztetést küldeni, időszakosan a listahasználat alól felfüggeszteni, eltiltást alkalmazni.

Tájékoztatunk, hogy a FEB működésével és döntéseivel szembeni panasszal első körben a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu), elutasítás esetén második körben az Országos Találkozóhoz címzett levélben lehet fordulni (részletek: http://zoldcivil.hu/illik/).

Tisztelettel: Felügyelő és Etikai Bizottság (webcím), Dátum: …

Melléklet: (a kifogásolt levél, benne lehetőség szerint vastaggal kiemelve a kifogásolt részek)

FEB döntés közlésének levele:

Kedves…!

A … levelező listára … keltezéssel … tárggyal küldött leveled a Felhasználói szabályzat alábbi szabályait megítélésünk szerint sérti: „…” Indoklás: …

A fenti szabályszegés miatt figyelmeztetésben részesítünk / időszakosan (30 napra) a listahasználat alól felfüggesztésre kerülsz / a listahasználattól eltiltásra, a listatagok közül törlésre kerülsz. Kérünk, a jövőben körültekintőbben vedd figyelembe a levelezéssel kapcsolatos szabályokat (http://zoldcivil.hu/illik/). Jelezzük, hogy a FEB szabályszegések esetén jogosult figyelmeztetést küldeni, időszakosan a listahasználat alól felfüggeszteni, eltiltást alkalmazni.

Tájékoztatunk, hogy a FEB működésével és döntéseivel szembeni panasszal első körben a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu), elutasítás esetén második körben az Országos Találkozóhoz címzett levélben lehet fordulni (részletek: http://zoldcivil.hu/illik/).

A FEB döntésének végrehajtója a Listaadminisztrátor. Jelen levelünkkel kérjük a Listaadminisztrátort, hogy az időszakos felfüggesztést / listahasználattól való eltiltást (listatag törlését) hajtsa végre.

Tisztelettel: Felügyelő és Etikai Bizottság (webcím), Dátum: …

Melléklet: (a kifogásolt levél, benne lehetőség szerint vastaggal kiemelve a kifogásolt részek)

FEB-hez érkezett panaszra válaszlevél:

Kedves…!

Tájékoztatunk, hogy a FEB működésével és döntéseivel szembeni panasszal első körben a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu), elutasítás esetén második körben az Országos Találkozóhoz címzett (de a Koordinációs Tanácshoz benyújtott) levélben lehet fordulni (részletek: http://zoldcivil.hu/illik/). Mindezért kérünk, hogy panaszodat a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu) juttasd el. Felhívjuk figyelmed, hogy a panasz terjedelme nem lehet több 2000 karakternél.

Tisztelettel: Felügyelő és Etikai Bizottság

Dátum: …

 

Koordinációs Tanács számára használható sablonok

A Koordinációs Tanácshoz érkezett panaszra válaszlevél:

Kedves …!

Leveledet megkaptuk, a benne foglaltakat megvizsgáljuk és róluk döntést hozunk a Koordinációs Tanács soron következő, vagy azon ülésén, amelyhez képest leveled legalább 7 munkanappal előbb megérkezett. Felhívjuk figyelmed, hogy a Felhasználói szabályzat (http://zoldcivil.hu/illik/) szerint a panasz terjedelme nem lehet több 2000 karakternél, így ha levelednek hosszabb a terjedelme, akkor csak az első 2000 karakterét fogjuk döntéshozáskor figyelembe venni.

Tisztelettel: Koordinációs Tanács

Dátum: …

A Koordinációs Tanács döntésének értesítő levele:

Kedves …!

A Koordinációs Tanácshoz benyújtott panaszodat kivizsgáltuk és

– a FEB döntését helybenhagytuk, panaszodat elutasítjuk. Egyúttal kérünk, tartsd tiszteletben a Felügyelő és Etikai Bizottság és a Koordinációs Tanács egybehangzó döntését és a jövőben igyekezz a Felhasználói szabályzat (http://zoldcivil.hu/illik/) betartásával aktív tagja lenni a levelező lista közösségének. Tájékoztatunk, hogy döntésünkkel szembeni panasszal az Országos Találkozóhoz címzett, de a Koordinációs Tanácshoz (kt@zoldcivil.hu) benyújtott levéllel lehet fordulni.

– a FEB döntését érvénytelenítettük. Amennyiben döntésünk a FEB felfüggesztéssel vagy eltiltással kapcsolatos döntését érvénytelenítette, jelen levelünkkel kérjük a Listaadminisztrátort, hogy teljes jogú listatagságodat állítsa helyre.

Tisztelettel: Koordinációs Tanács

Dátum: …

Az Országos Találkozóhoz címzett, de a Koordinációs Tanácshoz benyújtott panaszra válaszlevél:

Kedves …!

Leveledet megkaptuk, a benne foglaltakat a soron következő Országos Találkozó elé terjesztjük. Felhívjuk figyelmed, hogy a Felhasználói szabályzat (http://zoldcivil.hu/illik/) szerint a panasz terjedelme nem lehet több 2000 karakternél, így ha levelednek hosszabb a terjedelme, akkor csak az első 2000 karakterét fogjuk döntéshozáshoz előterjeszteni.

Tisztelettel: Koordinációs Tanács

Dátum: …