OT 2015 kezdőlap

OT ARCHÍVUM 2015.

Ezen az oldalon találod a 25. Zöld Civil Országos Találkozó (Tokaj, 2015. április 24-26.) archivált nyitólapját, benne az egyes korábbi aloldalakra (program, technikai információk, szervezők-támogatók) vezető linkekkel.  



04_vagva

Megújuló Zöld Országos Találkozó: Open space, Fiataloké a szó!, Zöld Fesztivál, Szakmai Plenáris, Szimpóziumok,  Szekciók, Előadások, Kiállítások, Élő könyvtár, Filmfesztivál, Gerillakertészet, Játékkommandó, Éjjeli pillangók, Borkóstolás, Ki mit tud?, Online módszerek, Kirándulások, Családbarát rendezvény … sok-sok közös élmény!


Image3A részvételhez regisztráció szükséges.
(A Zöld Fesztivál  programrész a lakosság számára ingyenesen és regisztráció nélkül látogatható.)


Három nap szállás, étkezés, szakmai programok*:
3 éves korig ingyenes*
3-28 éves korig kb. 4.000 Ft*
28 év felett kb. 8.000 Ft*
Delegáltaknak és szavazóknak -2.000 Ft kedvezmény.

» Kedvcsináló
» Programok

» Technikai infók
» Szervezők, támogatók, partnerek

Bónusz: a fele útiköltség térítése (a pénteken regisztráltak részére vasárnapi kifizetéssel, a keret erejéig).

* A feltüntetett árak három nap szakmai programjaira, két éjszaka kollégiumi szállásra, 6 étkezésre vannak példaképpen kiszámolva. Ha valaki nem kér ennyi szállást és étkezést, vagy hálózsákos szállással is megelégszik, akkor olcsóbb, és ha valaki Hotelben száll meg és étkezik, akkor drágább is lehet a részvétel (a regisztráció során tudsz választani a szállások és étkezések között). A fenti árakban az önköltséges plusz programlehetőségek nincsenek benne, ezeket a regisztráció során külön jelezzük.

WP_20150211_11_30_23_Pro DSCF3191 Lackoekkal_20
DSC08088

03